Om oss

Nilsson & Lindgren Markkonsult är en flexibel och personlig konsultfirma med hög kompetens och stort engagemang.

Företaget startades 1998 av Åke Nilsson och Johan Lindgren. Åke är numera pensionär sedan 2005 och Johan driver företaget vidare. Sedan starten har vi blivit några fler men organisationen är fortfarande liten och platt. Nilsson & Lindgren Markkonsult består idag av sex erfarna och kunniga ingenjörer som dagligen har direktkontakt med våra beställare, är ute på byggplatsen och har hand om projektet från början till slut.

Varierande uppdrag

Vi åtar oss varierande uppdrag – från små till stora, komplexa projekt för olika typer av beställare, däribland privata husbyggare, fastighetsbolag, bergsprängningsfirmor, markbyggnadsfirmor, grundläggningsföretag, stora entreprenadfirmor, kommuner, statliga verk och bolag – kort och gott alla som utför anläggningsarbeten.

Konsulter ute på fältet

Våra tjänster utmärker sig genom kombinationen av hög teoretisk kompetens och praktiskt kunnande. Våra ingenjörer har många års erfarenhet från markarbeten ute på fält och gör sitt yttersta i ur och skur för att leverera säkra värden till dig som beställare. Den teoretiska kompetensen sträcker sig från geoteknik, byggnadsmateriallära och mätteknik till specialistkunskap om grundkonstruktioner vilket gör att vi kan bidra med olika, kompletterande infallsvinklar i ditt byggprojekt.

Kontakta oss om du behöver hjälp med:

Tveka inte att höra av dig för mer information om våra tjänster.